În căutarea ființei – A patra cale către conștiență

Destinată cititorilor care iau contact pentru prima dată cu ideile lui Gurdjieff, această carte a fost aranjată și editată de un mic grup de discipoli ai lui Gurdjieff și ai doamnei de Salzmann. Textul constă în reformularea cuvintelor lui Gurdjieff, adaptate dintr-o nouă traducere în limba engleză a textului original din limba rusă a Fragmentelor dintr-o învățătură necunoscută și, din Aspecte din lumea reală. Ca excepție,prima parte a capitolului II („Funcții și centri”), care a fost elaborată pornind de la lucrarea lui Ouspensky, Psihologia evoluției posibile a omului.

Traducerea a fost verificată cu sprijinul Institutului Gurdjieff din România din punct de vedere al corectitudinii tehnice a termenilor folosiți și a fost publicată în colecția colecția dedicată lui G.I. Gurdjieff, la Editura Herald în mai, 2016.

in_cautarea_fiintei

Pentru informații legate de procurarea cărții, contactați-ne la adresa de e-mail de pe pagina contact sau contactați editura la https://www.edituraherald.ro/carti/colectii/in-cautarea-fiintei-detail